Wat als het model, de maat of kleur die ik wil niet beschikbaar is online?

Als je de gewenste stijl op onze UGG®-website hebt gezien, maar deze is niet beschikbaar in de door jou gekozen kleur en maat, klik dan op de knop 'houd me op de hoogte' op de productpagina om te worden geïnformeerd wanneer dit artikel weer op voorraad is.

U kunt ook de winkelzoeker op onze website gebruiken om de dichtstbijzijnde UGG®-winkel bij u in de buurt te vinden. U kunt dan rechtstreeks contact met hen opnemen om te vragen of het artikel beschikbaar is.

Als de gewenste stijl in geen enkele kleur of maat op de UGG®-website staat, is deze mogelijk verwijderd als deze niet meer te koop is. Als je hulp nodig hebt bij het vinden van een vergelijkbare stijl als alternatief, neem dan contact op met onze klantenservice via onderstaande gegevens.