Hoe gebruik ik mijn promotiecode?

Als u een promotiecode heeft, kunt u deze toepassen op uw bestelling in uw winkelmandje.

In uw winkelmandje vindt u onder uw totaal een veld om uw actiecode in te voeren. Op de factuuradrespagina staat een link onder de betaalmethodevelden met de tekst "Heeft u een kortingsbon of cadeaubon?" Als u daarop klikt, worden de velden voor verborgen kortingsbonnen en cadeaubonnen geopend. Voer uw promotiecode exact in zoals deze wordt weergegeven, inclusief hoofdletters of streepjes, en druk vervolgens op "Actie Code toepassen" om deze in te wisselen.